Onze vaste clubritten

De vaste clubritten zijn weliswaar bedoeld voor onze leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om hier heel vrijblijvend een paar keer aan deel te nemen. Let op wijzigingen in de aanvangstijden!

Zie voor een uitgebreid overzicht Toerkalender 2023.

  • elke zondag en dinsdag start om 10.30 uur op het tussenstuk van de twee sluizen in het Merwedekanaal t.o. Park Oog in Al (Kanaalstraat t.o. rest. ´Buurten´) voor een rit van 80 km. Gem.snelheid 25 km per uur. Vanaf 4 april is de start op beide dagen om 10.00 uur.
  • elke donderdag start om 09.30 uur bij de kruising Amsterdamse Straatweg/Marnixstraat voor een rit van 80 km. Gem. snelheid 25 km per uur. We hebben geen vaste pauzeplaats meer zoals voorheen, maar spreken per keer af waar de rit naar toe gaat.
  • elke woensdag Dikkebandenrit. Start vanaf medio april onder begeleiding om 9.30 uur vanaf Station Overvecht voor een rit van 40-55 km en een gem. snelheid van 18-20 km per uur. De meeste deelnemers rijden op E-bikes. De routes variëren waarbij verschillende pauzeplaatsen worden aangedaan. Zie voor meer informatie onder de kop Activiteiten/Dikke Banden Ritten.